Gemeente Weert biedt zomerpakket aan

Nu we na een periode van veel thuis zijn weer wat meer naar buiten kunnen, ondernemen veel gezinnen leuke uitjes. Maar dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om ervoor te zorgen dat ook gezinnen met een kleine beurs een aantal leuke activiteiten kunnen ondernemen in de zomervakantie, biedt de Gemeente Weert in samenwerking met verschillende ondernemers uit Weert en Nederweert een zomerpakket aan. Hierin zitten o.a. vrijkaartjes voor activiteiten. Zo willen zij ervoor zorgen dat álle kinderen in de gemeente Weert een leuke zomervakantie hebben.

Het zomerpakket is er voor gezinnen met een laag inkomen met jeugdigen van 0 tot en met 18 jaar. Elk gezin mag 2 activiteiten uitkiezen die ze deze zomer met het gezin kunnen ondernemen. Aanvragen kan tot en met 5 juli.

ℹ️ Meer informatie & aanvragen: www.weert.nl/zomerpakket