Jumbo Heerschap start actie voor Voedselbank

De zes vestigingen van Jumbo Heerschap in Heythuysen, Nederweert en Weert gaan producten inzamelen voor de Voedselbank Noord-Limburg en Weert. In deze tijd ziet de Voedselbank de vraag om hulp toenemen, dus is deze actie zeer welkom.

Vanaf woensdag 13 mei kunnen klanten van Jumbo Heerschap houdbare producten kopen en direct doneren aan de Voedselbank. De geschonken producten worden bewaard en wekelijks door vrijwilligers van de Voedselbank opgehaald.
Voedselbank Weert is blij met de actie. In deze crisistijd heeft de voedselbank meer hulp nodig dan ooit. Steeds meer mensen moeten noodgedwongen een beroep op ons doen, terwijl het steeds lastiger wordt om (voedzame) levensmiddelen te vergaren. Jumbo Heerschap ondersteunt de voedselbank al jaren, we zijn ontzettend dankbaar dat zij deze actie op touw hebben gezet om onze cliënten juist in deze moeilijke tijd een extra handje te helpen.