Leuk-un-tuin, gebruikers van de volkstuintjes in het Leukerpark, doneren groenten en fruit aan onze voedselbank.

Nu het inzamelen van voedsel steeds moeilijker wordt, o.a. omdat supermarkten voedselverspilling tegengaan door producten op de einddatum tegen zeer lage prijzen te verkopen, zijn we als voedselbank voortdurend op zoek naar alternatieven.

 

We zijn dan ook erg blij dat de gebruikers van leuk-un-tuin in het Leukerpark bereid zijn om het teveel aan opbrengst van hun groentetuintjes te doneren aan de voedselbank.

Hiervoor staan speciale kratten klaar, waarin de gebruikers hun teveel aan groenten en fruit kunnen leggen, ook een handjevol is welkom, alle kleine beetjes maken immers toch een grote hoop. Elke donderdag, de dag voor de uitgifte van de pakketten aan onze cliënten, worden deze kratten opgehaald.

 

We ondersteunen dit initiatief met heel ons hart en hopen dat het een succes wordt!