Winkelactie 12 december

De voedselbank houdt traditiegetrouw in de maand december een grote inzamelingsactie voor levensmiddelen. Met de inzameling wordt geprobeerd om met name de lang houdbare voorraad van de voedselbank aan te vullen voor tijden dat er minder (verse) producten beschikbaar zijn én haar cliënten met de feestdagen iets extra’s mee te kunnen geven.

In Weert ondersteunen de serviceclubs (Rotary, Lions en Ladies Circle) en het broederschap de actie door op 12 december persoonlijk aandacht voor de inzameling te vragen in de deelnemende winkels van Jumbo, Albert Heijn en Jan Linders. Dit zal uiteraard zoveel mogelijk “corona-proof” gebeuren.

Het broederschap zamelt ook levensmiddelen in in de kerken. Ook reisbureau TUI stimuleert haar klanten om in de maand de december een lang houdbaar product voor de voedselbank te schenken.

Wilt u weten met welke producten we vooral blij zijn? Klik dan op deze link flyer decemberaktie

Geeft u liever een financiële donatie? Dat kan ook! Stort uw bijdrage op rekeningnummer NL73RABO0125987579,  ten name van Stichting Voedselbank Weert. Zij heeft een ANBI status, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is.

 

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw bijdrage!