Een te rijke oogst van uw moestuin?

Wij zijn er blij mee!

Heeft u een moestuin en weet u geen raad meer met de overvloedige oogst van courgettes, boontjes, tomaten en/of andere groenten? Denk dan aan de voedselbank!

Helaas kampen wij met een chronisch tekort aan voedzame producten zoals groenten en fruit. We krijgen nauwelijks meer iets van de supermarkten en zijn op zoek naar alternatieven om onze gezinnen toch te kunnen voorzien van gezonde voedingsmiddelen.

Heeft u groenten en fruit over en wilt u deze schenken aan de voedselbank, dan bent u iedere donderdag en vrijdagmorgen meer dan welkom om deze af te geven op onze locatie aan de dr. Schaepmansstraat 17a in Weert. Betreft het grote hoeveelheden, dan komen we dit graag bij u ophalen, bel dan even met 06-219 275 65.

Heeft u een bedrijf dat regelmatig groenten, fruit of andere levensmiddelen over heeft, u zou er ons als voedselbank geweldig mee helpen!

Bij de voedselbank blijft niets “aan de strijkstok hangen”, al onze vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos, zonder enige vorm van vergoeding,  in voor de minder bedeelden in onze regio.
Wij investeren in mensen en middelen, steunt u ons door het geven van voedsel?