Winkelactie groot succes

Heel hartelijk bedankt!

Onze winkelactie “Geef voor een ander” op 17 december heeft een enorm aantal producten opgeleverd. Wij zijn hier ontzettend blij mee, omdat we onze voorraad voor de komende maanden hiermee aan kunnen vullen en zo ons groeiend aantal cliënten toch een fatsoenlijk levensmiddelenpakket mee kunnen geven én een extraatje voor de kerst.

Wij willen graag iedereen bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt: de klanten in de winkels die zo gul producten (en geld) geschonken hebben, de bijna 100 vrijwilligers die deze dag voor ons in aktie waren (leden van de serviceclubs in Weert, Rotary, Lions, LadiesCircle, kiwanis en onze eigen vrijwilligers), en Autohopper die deze dag belangeloos een grote bus ter beschikking had gesteld. Maar ook de deelnemende supermarkten voor hun medewerking aan deze actie.

Allemaal een welgemeend DANKJEWEL!