Schrijf je in voor de Benefiet Winter BBQ ten behoeve van de voedselbank!

Drie studenten (Serkan, Stijn en Richard) die de opleiding Manager/Ondernemer Horeca bij Gilde Opleidingen in Weert volgen, hebben als examenopdracht om een mini-bedrijf te organiseren voor een week lang. Dus van kostprijsberekeningen tot aan promotie en noem maar op. Samen hebben zij besloten om een benefiet winter barbecue te organiseren met als goede doel de Voedselbank Weert. Dit vindt plaats op 4 t/m 6 februari om 18:00.

Dus wilt u voor het goede doel en voor een gezellig avondje uit een lekker stukje vlees komen eten in een winterse omgeving op superlocatie Het Blauwe Meertje, dan kunt u reserveren via bluelagoonbbq@gmail.com. Geef bij reserveren aan op welke dag en met hoeveel personen u wilt komen eten.

De totale opbrengst na aftrek van kosten zal worden gedoneerd aan de Voedselbank Weert.

Met dank aan hun sponsors:
– Het Blauwe Meertje
– Sligro Weert
– Golf- en Countryclub Crossmoor
– Feestjes Enzo Nederweert
– Party en Verhuurservice Jos Saes