Samen voor de Voedselbank – Wat doe jij?

Ook dit jaar organiseert L1 weer, samen met andere regionale omroepen, de actie Samen voor de Voedselbank. En dit kunnen zij niet alleen! Zij hebben jouw hulp daarbij hard nodig! Help je mee?

De actieperiode loopt dit jaar van 5 t/m 13 december. Bijdragen aan de actie kan heel eenvoudig door het doneren van producten.

Maar L1 zoekt ook mensen die alleen, samen met de buurt, sportclub of collega’s een actie op willen zetten om zo veel mogelijk voedselpakketten in te zamelen. De keuze voor het opzetten van een eigen actie is helemaal vrij. Je kunt jouw actie aanmelden via de L1 website of via Voedselbank Weert. Misschien dat je met deze actie ook nog regionale bekendheid krijgt, want de leukste, grootste, origineelste acties worden opgepikt door onze radio, tv of online-afdeling!

Met het inzamelen van lang houdbare producten help je zo’n 1500 gezinnen in Limburg die helaas niet in deze eerste levensbehoefte kunnen voorzien. Wij met z’n allen kunnen er voor zorgen dat er ‘wat meer spek op de ribben’ komt van de Voedselbanken, zodat zij een buffer kunnen vormen voor dié momenten dat zij geen aanvoer van middelen hebben en dan toch de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank kunnen helpen.

L1 is er trots op te kunnen melden dat Albert Heijn Limburg, Jan Linders, SNS Limburg en Holbox uit Echt zich als partners hebben aangesloten bij onze actie. Verder is onze eigen Huub Stapel weer hét uithangbord van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’.

Wij hopen ook op jouw hulp bij deze actie!  Je kunt jouw vragen, initiatieven of leuke ideeën ook mailen naar info@voedselbankweert.nl. Wij denken graag met je mee!

 

Samen zijn we sterker, sterk voor de Voedselbank!